Cinecitta Osteria Italiana

אין מדינה, או עיר שלא תמצאו לפחות איטלקית אחת,

אוהבים אותם מאוד אבל שווה כמו זו יהיה לכם מאוד קשה למצוא!

היא נחשקת יותר מכולם, נמצאת בפרברי העיר וצריך להזמין אליה מקום מספיק זמן מראש.

מגיע אליה קהל לקוחות אופנתי של שגרירים, אנשי עסקים וידוענים ואם כל זאת היא שומרת על צניעות ופשטות איטלקית.

החביבה שלנו בסופיה נבחרה למסעדה האיטלקית הטובה ביותר ע”י גמברו רוסו Gambero Rosso (כתב עת איטלקי לאוכל ויין).

יש בה אוכל מצויין, חומרי גלם משובחים, שירות ללא ללא דופי, וחן איטלקי קלאסי ומקסים.

כמה כיף לשבת ליד אח בוערת כשאווירה איטלקית אותנטית עוטפת אותך בחום ואהבה

וצוות דובר איטלקית נשמע ברקע, כך זה מרגיש ונשמע בפנים המסעדה.

בתפריט ניתן למצוא הצעות קולינריות מפתיעות ומפתות הן בצורתן והן בשילוב הטעמים הייחודי,

המנות מוגשות בסטנדרט של Fine Dining אמיתי לצד מחירים מפתיעים לטובה ונגישים, לנו לפחות.

חומרי הגלם טריים ומשובחים שחלקם אף מיובא באופן בלעדי למסעדה,

   

ניתן למצוא שם  דגה טרייה ממיצרי גיברלטר,  דגים שמישנים אותם במקום,  טונה כחולה מפטקה צ’יקו שבספרד (Blufin Tuna) ,  בשרים מובחרים מהמזן האגדי וואגיו, פסטות איטלקיות בגרסאות מפתיעות,  פיצות בתנור אבן איטלקי, לחמי מחמצת, קינוחים של אימל’ה ואבל’ה

מבחר היינות במעדה מרשים מאוד ומרביתם מיובאים מיקבי בוטיק שבחבל טוסקנה,

טווח המחירים של היינות נע בין כמה עשרות שקלים לבקבוק ועד אלפי שקלים.

חוויה קולינרית עצומה, הארוחה נמשכת כשעתיים-שלוש לפחות וזוכה לתשומת ליבו של הסועד תוך הקפדה שכל הסובבים גם הם ייראו ויהנו מההצגה הקולינרית המפוארת.

טעמתי בקטנה:

פתיח של לימונצ’לו איטלקי איכותי, ומיד אחרין הגיעו בזה אחר זה,

מרק דגים קטיפתי עשיר בדגה ופירות ים,

רביולי סלק עם קציפת מסקרפונה עדינה, תאנים מיובשות, אגוזים מקורמלים ורוטב פטל.

צדפות משובחות מחוות סרלוט שנמצאת ברצועת החוף הצרפתי.

ריזוטו מעולה עם כמהין. האורז הוא מזן גראן ריסרווה (Gran Riserva) ומגיע מצפון איטליה, הוא גדל בתנאים מיוחדים והתיישן במשך כשנה.

מיני סן ז’אק עם פרוסות דקיקות של כמהין שחור וקרם תירס לצד קינואה ורטטוי ירקות.

רביולי אל-קונטרריו בעבודת יד עם גבינת איטלקית כחולה, גורגונזולה Gorgonzola , זו אחת משני הגבינות הכחולות העתיקות והטובות ביותר בעולם. על כל הטוב הזה מונחים להם פרוסות עבות של כבד אווז נימוח מזוגג בקרם חמאה וקרוקנט זעפרן.

פורל מעושן עם רוטב שעועית וכרובית אלמוגים (רומנסקו) צלויה, רוטב מופלא עם פלפל חריף מותסס.

לחי הבקר עם רוטב הולנדייז, זרעי דלעת, ירקות גינה, עגבניה כתושה בטכניקה צרפתית (Tomato Concasse קונקאסס.

טיפים:

המסעדה מאוד מבוקשת וחייבים להזמין אליה מקום מספיק זמן מראש,

הם עובדים עם אפליקציית Dine Out ורצוי להזמין דרכה או להתקשר טלפונית.

טירוף חושים קולינרי, חוויה גסטרונומית מיוחדת ויוצאת דופן,

מסעדה שהיא MUST ואסור לפספס ❗️

פרטי העסק

כתובת:ul. "Kumata" 75, Sofia

טלפון: +359 88 576 0160

אימייל: [email protected]

לינק לאתר:לינק לאתר העסק