פיטמסטר – המשתה – חלק 2

המשתה המפואר של הפיטמסטר

בלי חשמל, בלי גז, רק עם פחמים ועץ אלון משובח.

 

הפיטמסטר הפכה בשנים האחרונות לריאלטי כובש מסכים בארה”ב ומשם התפשטה במהרה לרחבי עולם עם תחרויות איזוריות ואליפות עולם של BBQ.

כל איזור, כל מדינה עם הפרשנות והייחודיות שלה, אבל הלב הפועם של פיטמסטר הוא שמאחד את כולם, אהבה לבשר!

הפיטמסטרים שלנו הם חברים מאוד קרובים שהגיעו כולם מעולם תוכן של בשר.

הכל התחיל בפגישות סביב מדורה קטנה בחוף הים, פריז’ה קטנטונת בחורשה סמוכה או בחצר של אחד החברים, כבש שלם מעל בור של פחמים שנצלה במשך יומיים שלמים.

קבוצת החברים הקרובה הזו חוותה לאורך שנים בשרים בכל טכניקה אפשרית עד שיום בהיר אחד נפל האסימון…

יש להם אהבה משותפת לבשר ולאוכל שמקרב לבבות.

מכאן נולד הרעיון למסעדת פיטמסטר האהובה.

אין לה מישלן, אבל בכדי להיות חלק מהמשתה המבוקש תצטרכו להזמין מקום חודש וחצי קדימה!,

כן, חודש וחצי❗️

👆הסניף הראשון, פיטמסטר פ”ת נפתח בנובמבר 2019

👆הסניף השני, פיטמסטר אלונים נפתח באוגוסט 2022

👆ספויילר…בקרוב שני סניפים חדשים

החברים איגדו יחדיו יידע של 130 שנה מכל קצוות עולם ואחרי נסיונות כה רבים הוציאו לפועל שתי מעשנות ענק שנבנו באופן ייחודי.

אורכם הכולל של המעשנות הוא 5.5 מטר, עם תא בעירה תחתון שיוצר סירקולציה של אוויר אל תוך המעשנה ונותן טעם עדין מאוד של עישון טמפ’ אחידה ומבוקרת למשך שעות רבות.

בין שני המעשנות נמצאים שני כלי עבודה מאוד משמעותיים וחשובים.

הראשון הוא הפריז’ה (גריל ארגנטינאי עם ספינר אוטומטי שמאפשר את שינוי גובה הרשת במהלך הצלייה).

השני הוא, ג’וספר מעל גחלים (מאפשר יישום של שיטות בישול עתיקות בתנאים אורבניים) שמגיע לטמפ’ מטורפות של 600 מעלות.  ממנו מוציאים לחמי מחמצת משגעים, סגירת נתחי בשר באופן מושלם ואחיד ועוד.

משתה הפיטמסטר כולל אופציות מיוחדות ומגוונות:

👆אנחנו טעמנו מהנתח שנחשב למלך מלכי הנתחים, השפונדרה (קשתית).

נתח שנעטף בראב מדהים ונצלה כ 11 שעות עד לפירוק מוחלט של הקולוגן.

👆אוסובוקו נימוח שבנגיעת יד מתפרק מעצם הפטיש,

👆אושפאלו עם אונטריב מפורק,

👆מוסקה מדהימה,

👆נתח אנטריקוט מטריף שמוגש לשולחנות מעל מיקס מקורמל של ירקות שורש ונגיעות של צ’יפס קריספי וייחודי (וזה לא הצ’יפס שאתם מכירים!),

👆חזה אווז עם מייפל שהגיע לרמת צלייה מדוייקת ונותר עסיסי להפליא.

במשתה אוכלים בסה”כ למעלה מ 1.2 ק”ג בשר לאדם…וואוו ❗️וכל המנות גם הם וואוו❗️

👆7 מנות בשר משובחות לצד תוספות של סלטים, מטבלים ופחמימות מגרות שמשתלבות זו בזו בהרמוניה מושלמת, מלווים בלחמי מחמצת ושתיה ויין חופשי, כיד הפיטמסטר,

👆בין לבין, מוגשים לשולחנות צ’ייסרים מדהימים ומרעננים.

👆לסיום, מתענגים על קינוח מרשים וטעים במיוחד לצד שתייה חמה שגם היא קיבלה טוויסט על גחלים.

  

התפריט משתנה מידי ערב, כל פעם משהוא אחר וזה ממש מגניב לטעום מהיידע המפואר שנצבר במשך עשרות שנים ונאסף כולו למקום אחד ומוצג במלוא הדרו .

💥 תמורה לכסף

שווה כל שקל, תמורת 270 ש”ח למנה מקבלים מעל ומעבר.

לסיכום:

חוויה קולינרית עצומה ומלהיבה שמתחילה עוד טרם ההגעה למסעדה (עצם הצפייה למה שמחכה לנו) ונמשכת עוד כמה ימים לאחרי המשתה המפואר (חוויות וטעמים שנשארים לאורך זמן).

** חובה להזמין מקום מראש❗️

סניף אלונים   Pitmaster

סניף פ”ת  Pitmaster

☎️ 073-277-7777

פרטי העסק

כתובת:סניף אלונים Pitmaster
סניף פ"ת Pitmaster

טלפון: 073-277-7777

אימייל:

לינק לאתר:לינק לאתר העסק