פיטמסטר – ההופעה – חלק 1
רוצים את ההצגה הכי טובה ❓️
דבר אחד בטוח, כשדלתות הפיטמסטר נפתחות,
שם תקבלו את ההצגה של החיים,
השואוו טיים הכי מדליק והכי מדובר בעיר❗️
בימי קדם קראו לסוג כזה של הופעה, משתה כיד המלך,
היום, בזמנים מודרניים קוראים לזה המשתה של הפיטמסטר.
המלך של הערב הנפלא הזה, הפיטמסטר שלנו להערב היה דניאל בן-מויאל.
פיטמסטר אגדה ובואו תשמעו מה היה שם.
מי את פיטמסטר שכל כך נעים לנו להכיר אותך?
“פיט” הכוונה לצולה וממנגל בשרים.
“מסטר” ובכן, בכדי להפוך לאחד כזה, נדרשים מיומנויות שהם כלל אינן פשוטות,
אתה חייב להיות אומן אמיתי של BBQ, של עישון בשרים,
צריך שתהיה עם חוש ריח מחודד מאוד, שתהיה יצירתי,
עם כישורים בינאישיים מעולים, ולהיות בכושר גופני טוב מאוד (זאת משום שהפיטמסטר צריך להרים נתחי בשר במשקלים מאוד גבוהים, כך שאם אין לך את הכח והסיבולת, הצלחתו תלוייה בספק).
אחד הקווים המנחים של הפיטמסטר הוא להעביר את האהבה שלו לבשר ועשן בדרך שהסועדים לא ישכחו לעולם. זה נעשה בצורת הצגה ובמהלך כל הערב הוא ייספק חוויה בלתי נשכחת לסועדים שלו שיושבים זה לצד זה סביב שולחנות אבירים מעץ גושני, חולקים בשרים ומנות נפלאות שמוגשות למרכז השולחן ומשתלבות זו בזו בהרמוניה יוצאת מן הכלל.
הדבר הזה גורם להעצמת ההוואי החברתי במשתה הפיטמסטר,
הוא גורם לקהל הסועדים שלו לקום על רגליו, לרקוד, לשיר ובסוף הערב רואים אנשים שלא הכירו לפני כן אחד את השני מתחבקים זה עם זה.
אווירה מדהימה, טעימה, סוחפת ואנרגטית שקשה למצוא אותה במקום אחר.
עם הישמע הגונג 🛎 של הפיטמסטר, שקט ודממה פתאומי סוררים את האולם (כמו On/Off),
מנה חדשה צריכה להגיע לשולחן האבירים ולפיטמסטר יש משהו לומר,
הקהל המשולהב שנכבה לכמה דקות יישמע הסברים מפורטים על המנה שצריכה לצאת אליו.
נתחי ענק של בשר מונחים על בוטצ’ר גדול ומרשים ועכשיו הנתחים עומדים במבחן המציאות❗️
האם הם יעברו את המבחנים מול הקהל שכבר הספיק לקום על רגליו ?
👆מבחן החיתוך העדין
👆 מבחן החיוך
👆 מבחן האלסטיות ועוד.
אין פיקשושים, אסור שיהיו כאלו וזה המבחן הראשון של הפיטמסטר עצמו❗️
❤️ האהבה של הפיטמסטר מיד תגיע לשולחנות וכשזו מגיעה,
התגובות וגל השבחים אינן מאחרות מלהגיע גם הם, “וואו”, “זה ממש חמאה”,
“מה זה הדבר הזה, אמא’לה ואבא’לה”❗️
ברגע שנשמעו התגובות האלו, דעו לכם שהפיטמסטר עבר את המבחן השני שלו בהצלחה והוא הצליח להעביר אליכם את אהבתו האמיתית.
זה קורה במשך 3 שעות רצופות, אמא’לה ואבא’לה”! חוויה משלהבת, מדהימה ומיוחדת במינה❗️
סניף אלונים Pitmaster
סניף פ”ת Pitmaster
☎️ 073-277-7777
דניאלה ודודי דיין
נעים להכיר, אנחנו דניאלה ודודי בשלנים וחובבי קולינריה מושבעים שאוהבים לחקור, לנסות ולטעום אוכל איכותי ובריא ולהיחשף לטכניקות בישול שונות בארץ ובעולם.
ברוכים הבאים למייזם הקולינרי שלנו שבו אנו מחברים בין מקומות, אוכל ואנשים.
אנו מעבירים סיורי אוכל בוטיק בטעימה ששמורה למקומיים וסדנאות בישול עשירות ומגוונות.
בואו איתנו למסע של פיתויים קולינריים שבו תכירו גם אתם את עושר המטבח המקומי, מקומות יפים ובלתי נשכחים.